Po meri2019-11-03T23:34:46+01:00

OTROŠKA SOBA PO MERI

Opremljate otroško sobo, igralnico ali bi na vrtu za hišo radi postavili igrišče, skate rampo ali hiško na drevesu?

Pri Goriški hiški z veseljem sprejmemo izziv in vam izdelamo projekt po meri.

Naše poslanstvo je, da v vaš dom vnesemo pridih narave z vonjem po lesu ter hkrati povečamo možnosti za razvoj motoričnih sposobnosti in kreativne igre.

Nekaj temeljnih značilnosti naših projektov:

UNIKATEN STIL

Igriv dizajn, zaobljeni robovi, veliko pozornosti posvetimo malim detajlom, ki dajo prostoru občutek domačnosti.

NARAVNI MATERIALI

Za interier uporabljamo večinoma brezovo vezano ploščo v kombinaciji z detajli iz masivnega lesa domačih lesnih vrst – predvsem hrasta, češnje, oreha, jesena in smreke. Za projekte zunanjih igrišč in hišk na drevesih pa uporabljamo avtohtone lesne vrste, ki so naravno dobro odporne na vlago – hrast, akacija, macesen ter lesena smrekova kritina po stari skodlarski metodi. Tako notranje kot tudi zunanje elemente zaščitimo z naravnimi zaščitnimi premazi.

DODATNE FUNKCIJE

Tradicionalne kose pohištva zasnujemo na način, da jim dodamo funkcijo in tako povečamo možnosti uporabe, s čimer prihranimo tudi na prostoru. Pri snovanju otroških sob/igralnic stremimo k zagotavljanju možnosti za razvoj motoričnih sposobnosti in kreativne igre.

PRILAGODLJIVOST

Z veseljem prisluhnemo vašim potrebam, idejam in željam ter zagotovimo, da boste z izvedbo projekta zadovoljni.

Spodaj si oglejte naše pretekle projekte ter nas kontaktirajte, da se pogovorimo o vaših željah. Kontakt: info@goriskahiska.si ali 070535343 (Marko)

Go to Top