Že spomladi smo se na hribu za hišo ob gozdu lotili luknje za ta velik trampolin – na roke seveda. In ja, je trajalo malo več časa kot je bilo planirano, poletje nas je prehitelo, vmes še malo v delavnico za druge projekte, dopusti in tako naprej. Konec poletja smo končno dobili spet malo zagona in po nešteto kapljah znoja je bila luknja za trampolin končno dovolj velika. Zatem smo posekali in olupili par akacijevih dreves in ob trampolinu postavili še čisto pravo moško bradljo in gimnastični drog.

Da bo zadeva še bolj kičasta, pa je seveda poskrbel Matevž, ki je hotel naredit malo prostora v delavnici. Seveda smo mu z veseljem priskočili na pomoč in miniramp postavili za Goriško hiško ob trampolin. Tako da ja, pri gozdičku za hiško je zraslo čisto pravo športno igrišče za male in velike otroke z imenom “Igrišče pod orehom”.

Ena velika zahvala gre tudi tretji generaciji, nonotu, ki je sodeloval pri projektu od začetka kopanja luknje pa vse do konca – pravi care! In ja, tudi in predvsem to igrišče je bilo krivo, da projekti v hiški mirujejo…ampak se je izplačalo 😛

Piknik za otvoritev še sledi, tudi kakšna akcijska fotka oz. video akrobacij ta malih in ta velikih otrok… zdej pa dovolj pisanja, gremo v akcijo!