Družina, šport in les. Če se ti trije faktorji uspešno prepletejo uspeh ne more izostati. Zato se je tata iz Goriške hiške odločil za samostojno pot – da bo več časa v delavnici z namenom kreiranja unikatnega pohištva, športne opreme, igrišč, hišk, ramp…skratka, saj je približno jasno kam pes taco moli 🙂

Zarja in certifikat

Februarja je posteljica Zarja uspešno prestala testiranje na Biotehniški fakulteti, s čimer smo zanjo pridobili certifikat skladnosti s standardoma SIST EN 1334:1996 in SIST EN 1725:2001.

Poleg tega smo tudi že dostavili prvi posteljici in sobici novih lastnikov spremenili v pravo malo igrišče. Tako lahko mali srečneži tudi izven Goriške hiške razvijajo svoje motorične sposobnosti in izvajajo vragolije na posteljici Zarja.

Novi izdelki

Poleg posteljice Zarja smo naredili še nekaj kul izdelkov za najmlajše – seveda spet na temo gibanja in kreativne igre, še kar nekaj pa jih je v idejni fazi in čakajo na realizacijo – več razkrijemo kmalu.

Goriška hiška

Projekti v hiši se zaenkrat ne premikajo z zavidljivo hitrostjo, so pa načrti optimistični sedaj, ko je malo več časa. Upamo, da bomo kmalu objavili kakšen uspešno dokončan projekt tudi iz Goriške hiške in dokazali, da rek “kovačeva kobila je vedno bosa” pri nas ne drži. No, zaenkrat še drži. 🙂