Z veseljem sporočamo super novico, da smo v celoti prenovili našo spletno stran.

Poleg celotne prenove dizajna je največja novost na stran spletna trgovina, v kateri lahko trenutno najdete produkte za opremo otroške sobe – nekaj večjih kosov otroškega pohištva, novo linijo sestavljank ter motorno žago in kosilnico v GH stilu. Posteljica Zarja je prav tako na voljo za naročilo v spletni trgovini po bolj ugodni ceni. V spletno trgovino bomo sproti z razvojem in opremljanjem Goriške hiške dodajali produkte, ki bodo na voljo za naročilo preko spleta.

Poleg trgovine smo dodali tudi sekcijo “po meri”, saj lahko poleg izdelkov iz spletne trgovine izdelamo tudi projekte po vaših željah. Trenutno smo se omejili na otroške sobe, igralnice, zunanja igrišča, hiške in lesena igrala. Naša vizija pa je seveda ponuditi še več produktov za opremo doma z vonjem po lesu ter dodajanjem funkcij za razvoj motorike in spodbujanje športnih aktivnosti doma.

Prav tako smo posodobili stran “o hiški”, kjer najdete nekaj več o nas ter novo časovnico našega razvoja.

Blog o gradnji hiše še vedno ostaja pomemben del strani in glede na dobre odzive v preteklosti upamo, da bo še dolgo služil kot pomoč pri družinah, ki se odločajo za montažno gradnjo. Hkrati pa služi kot motivacija za prihajajoče projekte v hiši, saj nas čaka še kar nekaj zanimivih izzivov, ki jih bomo z veseljem še naprej delili z vami.

Na tem mestu še ena velika zahvala našemu dizajnerju Andreju Schulzu za ves trud, ki ga je vložil v prenovo spletne strani! Po našem mnenju mu je uspelo več kot odlično! 🙂